Google citygbg.se

Här fanns väldigt mycket att se, smaka eller känna på.

Ser ut som om Haga julmarknad fick en bra start även i år. Ser ut som om detta blir den första riktiga julmarknaden varje år. Haga julmarknad håller marknad här varje helg fram, till och med, Lördagen den 23:e December. Du hade även en intressant julmarknad på röda sten samt Kvarnbyn i Mölndal helgen efteråt.
allt från datorer, hemsida, böcker till grötrim
Tips på billig elektronik

Vår kollega drivrutiner.net lägger ut tips för dig som letar idéer till julklappar.

mycket manniskorDet blir, helt plötsligt, väldigt trångt på Haga Nygata när julmarknaden sätter igång.

en fräsch idé, julkort med berättelser
Här stod Tea Karpefors med sin verksamhet Takk design vilka designade julkort med en liten berättelse på. Tea pluggar på KV Konstskola och bestämde sig för att sprida lite julstämning med dessa kort på Haga Julmarknad. Tea berättar att de endast står här denna helgen. Lördag och söndag 25-26:e November. Jag får även veta att Tea står på A La Londons Julmarknad i Borås den 2:a December samt Borås Museums julmarknad den 10:e. Du kan läsa lite mer om Tea på www.teakarpefors.se. Killen till vänster heter Joel Böhm och är Teas pojkvän.

kransar och julbockar i granris
Elias Jonsson berättade att han tillverkat kransar och julbockar av granris en längre tid. Dessa blev så populära att han startade att göra julkransar samt bockar för försäljning på marknader.
granbock i ädelgransris
Här ser ni en av hans skapelser.

hem igen