Google citygbg.se

Båtarna anlände i hamn mitt på dagen

Det blev en bra fight från trubaduren och in till hamnen. Dong-feng råkade navigera fel här och missade flera placeringar. Vårt svenska tema sca lyckades inte så bra på sista etappen men alla kom i mål i alla fall. Det händer mycket ute på piren. Ta dig ned och prova några utav alla de aktiviteter som erbjuds här nere helt gratis.

Lördag innan målgång, Målgång Söndag, de olika teamen, aktiviteter, Avslutning med inport racebild elfsborgs festning
Alla båtarna var iland vid fyra tiden. Den som vann det sista racet var Team Alvo medica. Jag fick höra va en Carola som var med ute med ett team och tittade på målgången att Dong Feng gjorde bort sig vid trubaduren och blev tvungna att göra ett varv extra här. detta gjorde att de blev ikappkörda av flera andra team.
bild paddan
Här ser du Team Alve medicas båt vid kaj. Det var lite bråk på efterfesten och det jag hörde från dem som stod i entrén handlade det om ett bråk mellan två av teamen. vilka det var kan jag inte säga idag men det var mycket spring av poliser och ordningsvakter vid 8 tiden på kvällen. GP skriver att två ordningsvakter skadades i bråket>>>
bild paddan
Det finns annars mycket roligt att sysselsätta dig med nere på piren. Prova att få ett foto där du kan hålla bucklan med en bakgrund från någon av teamen. Mycket populärt. Framförallt hos de yngre besökarna.

hem igen