Google citygbg.se

Hyr en stuga på västkusten.

Ett billigare sätt att övernatta i Göteborg kan vara genom att hyra en stuga i eller runt Göteborg. Du kan även byta hus med någon vilket blir ännu billigare. Jag ger några exempel här. hyr ut din stuga och tjana pengar under semesternPå VRBO hittar du över 300 hus att hyra under sommaren i Västsverige. Du kan även själv hyra ut din sommarstuga till folk från hela världen. Med följer försäkringar, kontakter och ett jättestort nätverk av stugor, villor och bostäder från hela världen. VRBO är en del av homeaway. Det absolut största nätverket av semesterbostäder i hela världen. De räknar idag med att ha en miljon bostäder att hyra ut i hela världen till alla slags priser. Från det billiga boendet för backpackers till dig som vill ha mer utrymme och bekvämlighet. Kan vara en bra inkomstkälla om du har en tom sommarstuga eller lägenhet.
Byt hem med någon. Du hittar bostäder över hela världen. Utnyttja semestern för att komma någonstans utan att behöva betala dyra hotellräkningar. Det enda du betalar är flyget.

overnattning i goteborg
Kviberg vandrarhem och stugby
erbjuder stugor året runt. På sommaren betalar du 1650:- och resten av året 1050 kronor per natt för en stuga med fem bäddar. Det vill säga 210 till 350 kronor per person och natt. Här har du kök, dusch, TV, wifi, egen uteplats, gratis parkering och möjlighet att handla frukost på vandrahemmet för 65:-. Riktigt billig övernattning får du genom att hyra stugan en hel vecka från 682:- per natt.

bekvamt, nara till liseberg
På Lisebergsbyn hyr du en fyrabädds stuga för 1650 per natt under November-December
Lisebregsbyn ligger i Kärralund. Kanske 10 minuter med spårvagn från centrum och Liseberg.

hem igen