Google citygbg.se

Lediga lägenheter i Göteborg

Har du fler tips så (öppnar i ett nytt fönster) .

Visste du att bostadsuppgifter.se innehåller alla bostäder i hela Sverige? Här hittar du allt från hyresrätter till hus och bostadsrätter. Kan vara en bra start innan du hittar något annat.

homeq.se är en ny webbplats med lägenheter över hela sverige. Just nu, 14 April 2019, ser du 59 lediga lägenheter i Göteborg.

Det börjar komma lediga bostader på förbo
Förra året var det inte några lediga men idag, 1 januari 2019, ser jag tre lediga. I Mölnlycke på säteriet, Hindås och Rävlanda.

Hyresgästföreningen har lagt ut en karta med jämförelser på hyror i olika kommuner i Sverige
De markerar dyra hyror med rött och låga med blått. Ser ut som om vi har billiagste hyrorna i Varberg samt Åmål här i västsverige.

SVT skriver att många hoppar av sina studier på grund av bostadsbrist. Här presenterar de även en sammanställning av orter som kan garantera bostad inom en månad.

Det finns många privata fastighetsägare och mindre bostadsföretag som inte syns så väldigt i medierna vilket innebär att du har en större chans till bostad här.

Innan du får tag på lägenhet kan det kanske vara anledning att hitta en företagslägenhet. Billigare än hotellrum. Framförallt om ni kan dela på boendet.

hitta bostad
Bostadsdeal har runt 700 boenden i Göteborg

billiga lagenheter
Gothenburg Apartments erbjuder 2 till 8 rum på Viktor Rydbergsgatan 40.

bosmart har billiga lagenheter
Bosmart erbjuder möblerade lägenheter med wifi, tvättmaskin och allt du behöver

Boplatsgbg är den största webbplatsen för lägenheter i Göteborg och här hittar du både lediga lägenheter samt andrahandsuthyrning, .

bosmart har billiga lagenheter
Apartments viktor rydbergsgatan erbjuder 17 lägenheter
i storlekar 2 till 6 rum med gratis wifi, lekplats, TV och allt annat du kan behöva. Ligger centralt och nära till kommunikationer.

billigt boende
STF Vandrarhem Stigbergsliden, Stigberget, Göteborg, Sverige

Vandrarhem där du bor från 225kronor natten

bostadsportal.se
Är en annonsplats där du hittar lediga rum och ibland även lägenheter i Göteborg.

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Barken viking
Hotell Liseberg Barken Viking

Kan vara ett alternativ om du behöver se dig om i Göteborg. Runt 600 kronor natten. Nära till det mesta.

Det byggs nytt i göteborg, Renovering av miljonprogrammet

Riskerar sägas upp för autistiske sonens skrik
Posted on Wednesday June 26, 2019

Växjöbostäder måste skicka en rättelseanmaning med begäran om att ljudstörningar ska upphöra och att hyresavtalet kan sägas upp om inte störningarna från familjens autistiske son upphör. Detta efter beslut i hyresnämnden.

Hyreshöjningen den dubbla jämfört med i fjol
Posted on Wednesday June 26, 2019

1,92 procent. Det blev den genomsnittliga höjningen för alla hyresgäster som bor hos en allmännyttig värd. Det motsvarar drygt en hundralapp i månaden för en medelstor lägenhet.

Maskerade namn gjorde att våldsam man fick bo kvar
Posted on Wednesday June 26, 2019

En man som stört sina grannar i Värmland fick ett vräkningsbeslut upphävt efter att hovrätten ansåg att bevisningen var för dålig. I bevismaterialet från den kommunala hyresvärden fanns polisrapporter om bland annat dödshot, men då namnen maskerats går det inte att utläsa om mannen stört eller störts. Därför får han bo kvar.

Byggbolag i konkurs – ungdomslägenheter stoppas
Posted on Wednesday June 26, 2019

Värmdö Bostäders satsning på att bygga om hyresgästernas förråd till 42 ungdomslägenheter har stoppats. Skälet är att byggbolaget Q-gruppen har gått i konkurs och det nu är oklart när lägenheterna blir klara.

Sjuhäradsstyrelsen på egna ben igen
Posted on Wednesday June 26, 2019

Hyresgästföreningen i Sjuhärad gör en nystart. "Nu ska vi inte köra på i gamla hjulspår", säger den nya ordföranden Peder Hagström.

hem igen