Google citygbg.se

Cykellänkar

Nu kan du få vägbeskrivning för cykel ute på google maps>>> Klicka på vägbeskrivning till vänster och sedan ikonen för cykel. Du får då vägbeskrivning, alternativa vägar, avstånd och mycket mer.

Eller varför inte provsmaka världens kanske renaste luft och natur uppe vid polcirkeln. Se en karta över en tripp vid Sangis, Karungi och Haparanda här>>>
Om ni skulle vara sugna på att prova detta med att cykla i klunga så häng gärna på HCK:s introrundor. Här får du handledning om teknik, saker att tänka på och din utrustning. Dessa rundor leds oftast av veteraner från klubben som cyklat åtskilliga mil med andra. Man cyklar inte mer än 30 till 50 km i ett lugnt tempo. Se mer på deras forum >>>
Denna sidan hittade ni förut på drivrutiner.net.

kronan cykelNu kan du köpa nya kronans cyklar
Är du på jakt efter en stabil, hållbar cykel skall du titta här. Klarar de flesta underlag med sina ballongdäck, behöver endast några droppar olja någon gång ibland. Utmärkt för att cykla fram och tillbaka till jobbet, ner till kiosken eller bussen.

Cykeln är handtillverkad i Sverige. På varje cykel finns en unik skylt för serienummer på din cykel. Däcken är punkteringssäkra du har en dynamodriven framlampa och en batteridriven där bak.

Du kan välja mellan klassiska enväxlade till en treväxlad modell. Utrustad med komponenter från shimano, continental och sram.

Nyheter

Pulsklockor och GPS är nyttigt att ha till träning eller för att du inte skall cykla vilse.

 

Ute på cyclingfans.com kan du följa tour de france och andra stora lopp som vueltan och girot.

cyclingtv de senaste loppen. Använd freetoview.

Vett och etikett
En nyttig sida för dig som vill prova att cykla i klunga.
Mölndals cykelklubb
MCK:S forum
Mölndals cykelklubbs forum
rygg och muskel akuten
En sida om stretching, även för andra sporter än cykel.
Formulär
för att räkna ut kadens vid olika utväxling. Kan vara till hjälp när du behöver ta reda på vilka kransar att sätta på cykeln. Kom ihåg att däcket bygger 20 till 30 mm.
Pulsträningsindikator
Skriv in din vilo och max-puls för att sedan se vilka intervall du kan använda dig av. Vet inte om man skall lita på denna till hundra procent.

Så här lindar du styret. En bra artikel från bicykling.se>>>
Hjul

Sheldon Browns
Building bicykle wheels
parktool.com
Ännu en sida med massor av tips för hur du riktar hjul, byter lager och en massa annat.

billig pulsklocka
Mountainbike kring Göteborg : 28 turförslag på fina stigar i vackra miljöer, från havet i väster till skogarna i öst

I naturen kring Göteborg hittar du några av landets finaste stigar för mountainbike. Du cyklar genom ljunghedar, förbi stilla skogstjärnar och rullar över nakna berghällar med utsikt ända ut till havet.
Här hittar du allt som en mountainbikecyklist kan önska sig, från korta kvällsturer i Änggårdsbergen till tekniska och utmanande heldagsäventyr längs Vildmarksleden. Och det är lätt att komma ut – femton minuter från Götaplatsen kan du vara på stigen.

Beställ den här>>>


multivitamnin for 60 dgr bara 149 kronor
Megavit, 149kr! En perfekt blandning vitaminer och mineraler för personer med ett aktivt liv.

60 dagars supermultivitamin
Mängden vitaminer och mineraler i frukt och grönt har mer än halverats under de senaste årtionden. En normal kost innehåller idag ofta en brist på frukt och grönt vilket ger brist på viktiga vitaminer, speciellt om du tränar hårt, eller på annat sätt utsätter sin kropp för en ständigt ökad stress. En sund kost med bra vitaminbalans har en direkt avgörande roll på dina träningsresultat. Megavit innehåller en perfekt blandning vitaminer för dig som tränar och hjälper till att uppnå kortsiktiga och långsiktiga träningsresultat.
Räcker i 60 dagar
Brett spektrum av vitaminer, mineraler och spårelement.
Extra höga doser av viktiga antioxidanter.
Citrusbioflavoner för ökad effekt från c-vitamin.
Betakaroten som antioxidant och fräschare hy.
Spårelement, till exempel krom.
Enzymer för ökat upptag.
Personer som tränar, går på diet och konstant utsätter sin kropp för en fysisk och pskykisk stress har ett större behov av vitaminer och mineraler än vanliga personer. Megavit ger dig ett balanserat tillskott av detta och är även förstärkt med exlusiva ämnen och enzymer så som acerola, betain och PABA för att höja upp effekten av dom ingående ingredienserna. Som ett exempel kan nämnas att den tillsats av citrusbioflavoner i Megavit gör att effekten av c-vitamin blir flerfaldigt starkare än om c-vitamin skulle intas enskilt.
Tillsatsen av Betakaroten ger förrutom effekten av en kraftig antioxidant, din hy en gulbrun nyans och intrycket av en fräsch solbränna.

hem igen