Google citygbg.se

Lediga lägenheter i Göteborg

Har du fler tips så (öppnar i ett nytt fönster) .

Wallenstam startar nu upp bostadskö på sina nya bostäder. De hus som byggs nu behöver hyresgäster och du har nu möjlighet att registera dig för deras egna bostadskö. Hos Wallenstan hittar du lägenheter i Mölndal, Avenyn, Krokslätt, Majorna, Mölnlycke, Kallebäck, Heden, Lerum och Stampen. Registrera dig för bostadskö här>>>.

Visste du att bostadsuppgifter.se innehåller alla bostäder i hela Sverige? Här hittar du allt från hyresrätter till hus och bostadsrätter. Kan vara en bra start innan du hittar något annat.

homeq.se är en ny webbplats med lägenheter över hela sverige. Just nu, 14 April 2019, ser du 59 lediga lägenheter i Göteborg.

Det börjar komma lediga bostader på förbo
Förra året var det inte några lediga men idag, 1 januari 2019, ser jag tre lediga. I Mölnlycke på säteriet, Hindås och Rävlanda.

Vill du göra lite extra pengar på semestern? Ta och hyr ut din lägenhet, sommarstuga eller hus om du är ute på semester. Du kan även hyra ut ett rum om du är hemma. Ditt boende hamnar på de allra största resesiterna. Se mer här>>>

Hyresgästföreningen har lagt ut en karta med jämförelser på hyror i olika kommuner i Sverige
De markerar dyra hyror med rött och låga med blått. Ser ut som om vi har billiagste hyrorna i Varberg samt Åmål här i västsverige.

SVT skriver att många hoppar av sina studier på grund av bostadsbrist. Här presenterar de även en sammanställning av orter som kan garantera bostad inom en månad.

Det finns många privata fastighetsägare och mindre bostadsföretag som inte syns så väldigt i medierna vilket innebär att du har en större chans till bostad här.

Innan du får tag på lägenhet kan det kanske vara anledning att hitta en företagslägenhet. Billigare än hotellrum. Framförallt om ni kan dela på boendet.

hitta bostad
Bostadsdeal har runt 700 boenden i Göteborg

billiga lagenheter
Gothenburg Apartments erbjuder 2 till 8 rum på Viktor Rydbergsgatan 40.

bosmart har billiga lagenheter
Bosmart erbjuder möblerade lägenheter med wifi, tvättmaskin och allt du behöver

Boplatsgbg är den största webbplatsen för lägenheter i Göteborg och här hittar du både lediga lägenheter samt andrahandsuthyrning, .

bosmart har billiga lagenheter
Apartments viktor rydbergsgatan erbjuder 17 lägenheter
i storlekar 2 till 6 rum med gratis wifi, lekplats, TV och allt annat du kan behöva. Ligger centralt och nära till kommunikationer.

billigt boende
STF Vandrarhem Stigbergsliden, Stigberget, Göteborg, Sverige

Vandrarhem där du bor från 225kronor natten

bostadsportal.se
Är en annonsplats där du hittar lediga rum och ibland även lägenheter i Göteborg.

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Barken viking
Hotell Liseberg Barken Viking

Kan vara ett alternativ om du behöver se dig om i Göteborg. Runt 600 kronor natten. Nära till det mesta.

Det byggs nytt i göteborg, Renovering av miljonprogrammet

Oro bland grannar efter skottlossning i Uddevalla
Posted on Monday October 21, 2019

"Jag vaknade av att det small något fruktansvärt och försökte lugna mina barn". Det säger en 31-årig mamma som bor granne med lägenheten i Källdal som besköts.

Tyresö Bostäder stäms på 2,3 miljoner
Posted on Monday October 21, 2019

En misslyckad dörrupphandling har kostat Tyresö Bostäder 681 000 kronor. Utan att de fått en dörr. Nu stäms bostadsbolaget på ytterligare 2,3 miljoner kronor. Men Tyresö Bostäder vägrar betala.

Besvikelse på sämre villkor efter förhandling
Posted on Monday October 21, 2019

Hushållselen togs bort ur hyran och hyresgästerna fick hyresrabatt. Men rabatten gäller bara i två år och det som hyresgästerna trodde skulle bli ett nollsummespel blev dyrare. Nu är besvikelsen på Hyresgästföreningen stor i det lilla bostadsområdet norr om Lindesberg.

Carinas hem brann upp – två gånger
Posted on Monday October 21, 2019

När du förlorat allt och har som minst står inte heller lagen på din sida. Efter branden har Carina ingen rätt att få flytta tillbaka till sitt hem.

Grannar kräver rökförbud
Posted on Monday October 21, 2019

Det har uppstått en konflikt om cigarettrök mellan grannar i ett bostadsområde i Helsingborg. Trots att rökarna vidtagit åtgärder är grannarna inte nöjda och kräver rökförbud.

hem igen