Google citygbg.se

Jag ger dig här tips på sidor du kan använda för att hitta lägenhet i Göteborg

Har du fler tips så (ppnar i ett nytt fnster) .

Det finns många privata fastighetsägare och mindre bostadsföretag som inte syns så väldigt i medierna vilket innebär att du har en större chans till bostad här.

Innan du får tag på lägenhet kan det kanske vara anledning att hitta en företagslägenhet. Billigare än hotellrum. Framförallt om ni kan dela på boendet.

bosmart har billiga lagenheter
Bosmart erbjuder möblerade lägenheter med wifi, tvättmaskin och allt du behöver

Boplatsgbg är den största webbplatsen för lägenheter i Göteborg och här hittar du både lediga lägenheter samt andrahandsuthyrning, , Bytesbörsen, studentlägenheter samt lediga rum att hyra

bosmart har billiga lagenheter
Apartments viktor rydbergsgatan erbjuder 17 lägenheter
i storlekar 2 till 6 rum med gratis wifi, lekplats, TV och allt annat du kan behöva. Ligger centralt och nära till kommunikationer.


Widget frn Mynewsdesk


Widget frn Mynewsdesk

billigt boende
STF Vandrarhem Stigbergsliden, Stigberget, Gteborg, Sverige

Vandrarhem där du bor från 225kronor natten

I Göteborg finns många företag och det växer ständigt och snabbt i rätt riktning, för ett större och starkare Göteborg. Ett av dessa företag är Nordiska Flyttkompaniet vilket är en mycket trevlig flyttfirma som har mycket hög servicegrad i Göteborgstrakten. Man kan både flytta från Göteborg, inom Göteborg och till Göteborg. Det som gör ett företag bra idag är hur pass väl de har definierat företagets syfte. Och har ett ständigt förbättringsarbete i förhållande till miljö och kundservice. Att ständigt kämpa för grön tillväxt i samband med ökad nöjdhet är ett företag som växer på ett hälsosamt vis. I slutändan handlar det om att hjärtat finns bakom och att man älskar det man gör. Något Nordiska flyttfirma verkligen gör och har med sig i alla steg. Läs mer om Nordiska: http://www.nordiskaflyttkompaniet.se/. Skrivet av Nils Fridlund Nordiska flyttkompaniet.

hem igen