Google citygbg.se

ICA rear en massa kokböcker som vanligt.

Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2014-12-09
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Danielsson, Malte (foto)
Dimensioner
246 x 195 x 15 mm
Vikt
791 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789176170892
Gröna soppor & smoothie bowls : 90 vegetariska recept
GI-gurun Ola Lauritzson har här slagit sig samman med de gröna drinkarnas gudmor, Marlene Gustawson (Gröna juicer och smoothies, Tukan förlag 2014). Tillsammans har de skrivit en härligt inspirerande grön soppbok.

Gröna soppor och smoothie bowls bjuder på 91 vegetariska recept som samtliga är fria från laktos, gluten, tillsatt socker och, naturligtvis, köttprodukter. Förutom soppor och smoothie bowls finns även recept på olika tillbehör som bröd, granola, kryddröror och snacks.

Men vad är en smoothie bowl? En lite försvenskad översättning blir matiga smoothies. Man äter dem med sked och i den här boken toppas de med nyttiga tillbehör som bär, nötter eller hackade örter för ökad mättnadskänsla och ökat näringsinnehåll.

I Gröna soppor och smoothie bowls används grönsaker, frukter, bär, örter och kryddor i en härlig kombination för att skapa mättande soppor och smoothies som är sprängfyllda med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Allt för att på ett naturligt sätt stärka immunförsvaret, rensa kroppen på onödiga gifter och ge den renaste formen av energi. Grundidén bakom recepten är att behålla så mycket som möjligt av den näring som finns naturligt i grönsakerna, bären och frukterna.

Format: 190x241mm

Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2015-08-31
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form)
Dimensioner
283 x 200 x 32 mm
Vikt
1431 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789174245257
Bonniers vegetariska kokbok
Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig! Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten. Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu. Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.

hem igen